Web Analytics Made Easy - Statcounter

– اخبار ورزشی –

فرزاد آشوبی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره نیم‌فصل اول لیگ برتر فوتبال و مسائل و چالش‌های موجود در آن، اظهار داشت: اگر مسابقات نیم‌فصل را از جنبه فنی بررسی کنیم، به جز معدود‌ تیم‌هایی صحبت درباره دیگر تیم‌ها خیلی سخت است و نمی‌توان شکل بازی و عملکرد سایر تیم‌ها را مطلوب ارزیابی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به جز چند باشگاه مثل سپاهان، پرسپولیس و تا حدودی استقلال و شاید مس نمی‌توان خیلی از ویژگی‌‌های مثبت دیگر تیم‌ها گفت. البته‌ تیم‌های فوق از لحاظ ساختاری نسبت به دیگر تیم‌ها متمایز هستند.

این کارشناس فوتبال ایران درباره مشکلات مالی باشگاه‌ها که منجر به اعتصاب چند تیم شد و مشکلات سخت‌افزاری لیگ برتر، تصریح کرد: در بحث‌های مالی یا قانون دچار مشکل است یا مجری قانون درست عمل نمی‌کند. قوانینی که امروز در فوتبال حرفه‌ای جهان وجود دارد، مسیر را کاملاً مشخص کرده و طبیعی است که برای رشد و اداره صحیح باشگاه‌ها فقط باید در این مسیر حرکت کرد. اینکه یک باشگاه‌ها یا یک مجموعه چطور باید هزینه‌هایش را تأمین و طبق چه چارچوب و قاعده‌ای باید درآمدزایی کند، در فوتبال روز دنیا اجرا می‌شود و در ایران هیچکدام از الزامات ابتدایی رعایت نمی‌شود.

آشوبی با اشاره به اینکه برخی از باشگاه‌ها در نیم‌فصل اول حتی از داشتن یک زمین مناسب برای میزبانی‌های‌شان محروم بودند،‌ عنوان کرد: با این وضعیت نمی‌توان انتظار داشت مسیر درست برای بازیکنان، مربیان و باشگاه‌ها طی شود. تا زمانی که به معنی واقعی کلمه از حرفه‌ای‌گری حمایت نکنیم و به آن نزدیک نشویم، از این دست مسائل خنده‌دار و غیرمنطقی کماکان در فوتبال ایران و باشگاه‌ها وجود خواهد داشت و حتی بدتر از این روز‌ها را هم خواهیم دید.

وی گفت: احتمالاً نیاز است قوانین فوتبال به روز شود. در فوتبال حرفه‌ای دنیا همه این آزمون و خطا‌ها سپری شده است و ما فقط باید برای حرفه‌ای شدن از این الگو‌ها پیروی کنیم. می‌توان از الان به بعد هم مسیر درست را رفت و بعد از تدوین یک مدل اجرایی و دریافت ضمانت‌‌های اجرایی که موارد به روز و قانونی را حمایت کند، کار را جلو برد.نگاهی گذرا به آنچه در نیم‌فصل اول لیگ برتر فوتبال گذشت/ بدون زمین، بدون VAR، بدون پدیده و با ایرپاد!

 

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: لیگ برتر فوتبال لیگ برتر فوتبال باشگاه ها نیم فصل حرفه ای تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۲۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن؛ از آسیب مغزی تا سرخوشی

خبرگزاری رویترز در گزارشی از عوارض خطرناک استفاده از گاز نیترواکسید پرده برداشته است؛ ترکیب اکسیژن با این گاز که به عنوان گاز خنده نیز شهرت دارد، در قلیان‌های اکسیژن مورد استفاده قرار می‌گیرد که وزارت بهداشت کشورمان استفاده از آن را مجاز می‌داند! - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اخیراً پیرو گزارش تسنیم درباره ماجرای استفاده از قلیان اکسیژن در کافی‌شاپ‌ها و تأیید این دستگاه از سوی وزارت بهداشت در قالب یک مطالعه بالینی، ابهامات زیادی درباره عوارض این قلیان و مخاطراتی که ممکن است در پی داشته باشد در اذهان عمومی و رسانه‌ها ایجاد شده است.

آن‌طور که وزارت بهداشت اعلام کرده، در این قلیان که استفاده از آن در 10 استان کشور با مجوز وزارت بهداشت در حال ارزیابی است؛ از ترکیب اکسیژن با گاز N2O (اکسید نیتروژن) استفاده می‌شود که به گاز خنده نیز شهرت دارد. اگرچه وزارت بهداشت به استناد مطالعات بالینی انجام شده این گاز را بی‌خطر و میزان ترکیب گازهای موجود در آن را استاندارد می‌داند اما مقالات خارجی که در مقیاس‌های بزرگتر انجام شده‌اند تأکید دارند که این گاز که در اروپا به وسیله انواعی از بالن در مهمانی‌ها استنشاق می‌شود می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری روی سلامتی افراد به جای بگذارد.

قلیان اکسیژن طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است/ اجرا در 10 استان

خبرگزاری رویترز در گزارشی که در سال 2022 براساس نتایج یک پژوهش در اروپا منتشر کرده نوشته که آژانس نظارت بر مواد مخدر اتحادیه اروپا در مطالعه‌ای اعلام کرده است که استفاده تفریحی از اکسید نیتروژن، که به "گاز خنده" نیز معروف است، در اروپا در بین جوانان رو به افزایش است و تعداد نگران کننده‌ای از مسمومیت‌ها را ایجاد می‌کند.

فوق‌تخصص ریه: "قلیان اکسیژن" مبنای علمی ندارد

براساس این گزارش،‌ محبوبیت روزافزون این ماده که باعث احساس سرخوشی، آرامش و جدایی از واقعیت می‌شود، ناشی از در دسترس بودن گسترده آن بدون نسخه، قیمت پایین و سهولت استفاده از این گاز است؛ همچنین شیوع استفاده از این گاز خنده‌آور، ناشی از این تصور نادرست است که این گاز بی‌خطر است.

گاز اکسید نیتروژن دارای طیف گسترده‌ای از کاربردهای پزشکی، صنعتی و تجاری است اما استنشاق مستقیم آن توسط افراد می‌تواند باعث سوختگی شدید با سرما، آسیب به ریه و آسیب به مغز و نخاع شود.

در دانمارک، موارد مسمومیت با اکسید نیتروژن از 16 مورد در سال 2015 به 73 مورد در سال گذشته افزایش یافته است، در فرانسه موارد از 10 مورد در سال 2017 به 134 مورد در سال 2020 افزایش یافته است و هلند نیز 144 مورد در سال 2020 داشته است.

همچنین در این کشور افزایش شدید تصادفات رانندگی به دلیل مصرف بالن‌های مهمانی حاوی نیتروزاکسید را گزارش کرد‌ه‌اند.

آژانس نظارت بر مواد مخدر اتحادیه اروپا همچنین اعلام کرده که در بریتانیا، اکسید نیتروژن دومین ماده (دراگ) شایع در بین جوانان 16 تا 24 ساله پس از کانابیس(گیاه شاهدانه) است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روزهای خاص لیگ یک از راه رسید
  • خنده بازیکن سابق پی‌اس‌جی به حذف پاریس!
  • عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن
  • عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن؛ از آسیب مغزی تا سرخوشی
  • در جنگ با ایران انتظار چه چیزی داریم؟ پاسخ اساتید دانشکده فرماندهی ارتش آمریکا
  • ۷ عاملی که که علائم بیماری پارکینسون را بدتر می‌کنند
  • فیلم؛ سرکار گذاشتن بامزه خانم معلم توسط دانش آموزان
  • نفت با فراز امیدوار شد، فولاد هر روز بدتر از دیروز!
  • ورود عجیب و خنده‌دار بازیکن تعویضی به زمین بازی / فیلم
  • اربیل: در روزهای سخت اولین تماس ما با جمهوری اسلامی ایران است